30ste Swiss Starling Open

Results Swiss Open ITF1
Singles last 4️⃣ & Doubles 1️⃣place!

Special thanks to;
✔️LeasePlan Nederland
✔️Eurosupport
✔️Wilson Tennis
✔️Sporthotel Bruurs
✔️Springstofmarketing
✔️Hondenpension de Lindenberg
✔️Mondzorg Tridenzo
✔️Sport- en ontspanningsmassage Anton Snels

TOT OVER TWEE WEKEN TIJDENS DE BELGIUM OPEN!

1500211702263

 

Donderdagimg_4125

letterlijk en figuurlijk had ik de wind in m’n kop. Gisteren was ik eigenlijk ook alleen maar bezig met de wind en wat dat betekende voor m’n spel en zo op die manier totaal niet meer met het spelletje en vooral m’n tegenstander bezig was. Dus ik was vandaag gewaarschuwd. De eerste set ging redelijk makkelijk en daarmee Okay, helaas stak in de tweede set de wind wat op en daarbij ook in m’n kop 😉 . Resultaat tot 5-5 het zweet in de bilspleet, maar toch over de streep weten te trekken tot 7-5! Opluchting, maar ik weet ook dat dit morgen beter moet. Wel een houvast, elke dag gaat het ietsjes beter en als ik morgen tot trainingsnivea kom dan ben ik heel benieuwd wat er gaat gebeuren!!!! Dat ik er zin in heb mag vanzelfsprekend zijn, maar eerst nog lekker een dubbeltje spelen samen met de Franse Charlotte Alléla!!!!

 

woensdag

Het mocht dan wel de tweede dag van het toernooi zijn, maar ík ging m’n eerste potje pas spelen hier in zonnig Swiss. Het toernooi is perfect georganiseerd en het hotel(Starling) is geweldig. De zon is ruimschoots aanwezig, maar ik kom hier voor tennis. En ik kwám hier voor tennis. Jaja ik had er echt naar uit gekeken. En ik had mooie stappen gezet met mijn trainingen met Harrie. En ja ik kon niet wachten om dit in de praktijk te gaan uitproberen. En ja alle wedstrijden op de baan waar ik vandaag op moest spelen gingen traag. En dus weer een hele dag wachten tot bijna avondeten tijdstip aan toe. Dat ik eindelijk de baan op mocht. En daar sta je dan. Maar dan is het ineens gewoon weer knock uit systeem. 1 verlies vandaag en ik kon zonder resultaat terug naar Nederland. En staat er een Franse aan de overkant die ook gewoon voor d’r eigen kansen gaat. En ik was nog niet vertrokken of ik stond twee nul achter. Niks geen paniek, maar wel koppie er bij houden. Windje steekt wat sterk op. De zon wordt nog wat feller. Niks om van te schrikken. Het Franstalige publiek dat voornamelijk de goeie ballen van mijn opponent kan waarderen, niks aan de hand. 😉

Afijn, het kruipt een beetje in je koppie. Je komt achter met 4-5. Maakte toch gelijk naar 5-5. Vier game punten voor 6-5, maar tóch 5-6 achter komen. Het helpt ook niet.

Na verlies in de eerste set 5-7 raapte ik mezelf weer bij elkaar en ben gaan uitvoeren. En zo stond ik in een poep en een scheet ineens op 5-0. Alles waar ik de eerste set nog moeilijk over deed of dacht lukte de tweede set gewoon makkelijk. Eindrestultaat 5-7, 6-1 en 6-4. Gewerkt aan m’n targets? Ja bij tijd en wijlen. Mocht t meer? Hopelijk wel. 😉 Maar overheerst het gevoel dat ik weer een pot krijg om lekker verder te werken aan de targets. Morgen derde pot na 8:30. Heb er zin in. Dan tegen een Chileense.

Trute.

 

 

Dinsdag

vandaag is de eerste dag van het toernooi. Helaas hoefde ik nog geen eerste rondje te spelen en reste mij niets anders dan trainen en nog een keertje trainen. Dat trainen gebeurd op dezelfde banen als waar de mensen voor hun wedstrijd ook op moeten warmen, dus dat betekend dat zij de eerste keus hebben qua tijd. Geeft helemaal niets, want tennissen is leuk en om 7:30 op de baan staan is voor mij en Dennis een soort van ‘vroegte’ record 😉 . De banen hier in Zwitserland en alles er om heen liggen me op een of andere manier altijd wel en dat was terug te zien op de baan 🙂 . Heerlijk een uurtje gemept en nu wachten tot het 17:30 is en dan mag ik nog een keer! Ik weet nog niet hoe laat ik morgen mag, maar als alles voorspoedig gaat mag ik aantreden tegen de Franse Emmanuelle. Heerlijk eerste potje voor me, waar ik zeker aan de bak voor kan! Heb er zin in!  Maar nu eerst…….img_4117

 

 

 

 

Maandag is de reisdag, dus buiten de hond naar zijn paradijsje brengen in Etten Leur is hier weinig over te vertellen. De loting zal in de avond bekend gemaakt worden en dan vanaf dinsdag knallen! Meer hierover op dinsdag dus!unnamed

x

 


2 reacties op “30ste Swiss Starling Open”

  1. Frank schreef:

    Succes en veel plezier!!!

  2. Thea schreef:

    Leuke blog,en Emanuelle,ga ervoor.