Ath Open 2017

Finale dag

Results Ath Open ITF3
Singles last  & Doubles place!

Halve finales

Vandaag was het weer vroeg opstaan, maar niet voor niets, want er moesten twee halve finales gespeeld worden! Ik had goede zin en was ook wel overtuigd dat ik nu eindelijk ging winnen. Ik wist wat te doen en dat ging ik uitvoeren ook!!!! De eerste set ging dan ook redelijk okay en met vlagen prima zelfs. Alleen nog niet constant genoeg en moest de tie-break een eindoordeel brengen. Helaas 7-6 voor Louise 🙁 . De tweede set was ik het helemaal kwijt en werd het 1-6. Game set en match, maar weer niet voor mij! Balen! Maar goed, fijn dat Harrie er weer bij was vandaag en we hebben de wedstrijd goed kunnen nabespreken en weer nieuwe dingen om aan te gaan werken!

De dubbel was daarentegen een heel ander verhaal. Heerlijk getennist en we wonnen deze ook 6-3/7-5 dus morgen toch nog lekker een finale voordat ik weer terug naar Dennis rijd!!!

trute

 

Tweede speeldag

Vandaag stonden er twee wedstrijden op het programma. Eerst de singel tegen Victoria en daarna de dubbel tegen wéér Victoria en Pauline samen met Louise (GB). Gelukkig had ik vandaag ook weer mijn geheimen wapen aan de kant zitten genaamd ‘Harrie’. Viktoria ken ik ondertussen al heel wat wedstrijdjes en altijd is het spannend tussen ons, standaard een driesetter die ik misschien van de 10 keer 7 keer heb gewonnen. Maar vandaag dus weer een nieuwe ronden en dus nieuwe kansen (met een nieuwe techniek en strijdplan). De eerste set ging na even twee games inkomen redelijk lekker. Ik kon m’n dingen doen en dat resulteerde in een 6-3, set voor Micha. De tweede set was iets lastiger, Viktoria was ‘aan’ en dat merkte ik. Maar toch rustig kunnen blijven en op de belangrijkste laatste punten kunnen doordrukken, 7-5 set en match voor Micha en Harrie! BAM gewoon met twee setjes in de pocket! Das lekker!!! De dubbel was verder prima, met 6-1/6-3 wonnen Louise en ik redelijk makkelijk, dus op naar morgen! Dan mag ik aantreden tegen m’n dubbelpartner Louise, waar ik nog nooit van gewonnen heb…. Dus laten we daar maar eens gauw verandering in gaan brengen 😉 .

trute

Vandaag was het een hele speciale dag.

Zeker het was en is een speciale dag omdat ik sinds een paar jaar weer afgereisd ben naar het mooie Belgische plaatsje Ath waar ik vandaag m’n eerste wedstrijd mocht spelen. Maar vooral was het vandaag een speciale dag omdat coach Harrie vandaag kwam kijken om mij eens ‘echt’ in actie te zien tijdens een wedstrijd!

Zeker een eer en vanmorgen een beetje zenuwachtig dat het dan eindelijk ging gebeuren (na een half jaar intensieve samenwerking). Ik schrok dan ook een beetje toen hij opeens voor m’n neus stond (vanwege files werd zijn reisschema iets in de war geschopt en kon hij niet anders dan rechtstreeks naar Ath afreizen) en niet zo net voor of misschien wel tijdens m’n wedstrijd. Die zenuwen maakte al snel plaats voor het vertrouwde gevoel welke ik ook altijd ervaar als ik in Baal met hem train! En zo ging ik met een trots gevoel rond 14 uur de baan op! Vandaag tegen een nieuwe Marokkaanse speler, welke zeker goede slagen heeft, maar nog wat ritme en/of ervaring miste en ik kwam tevreden met een 6-1/6-0 weer van de baan af! Morgen mag ik aantreden tegen het jeugdtalent Viktoria, maar weer met de steun van Harrie aan me zijde dus ik zeg;

BAM, knallen met die ballen!!!!

Trute

 


5 reacties op “Ath Open 2017”

 1. Sandra schreef:

  Wat had ik gezegd ?????

 2. Sandra schreef:

  En dat moest 1 vraagteken en een smiley zijn..

 3. Michaela schreef:

  Hahaha, ja je hebt gelijk gehad Sandra!

 4. Thea schreef:

  Ik zie een beetje zenuwtjes? Waar ligt in hemelsnaam Ath? Nooit van gehoord.succes verder.

 5. Michaela schreef:

  België Thea. X