Maatschappelijk

verhaal vertellen en demo t.b.v. KWF tijdens Ballenvoorballen tennistoernooi

Levensverhaal vertellen en demo t.b.v. KWF tijdens Ballenvoorballen tennistoernooi


De SMKF is er voor alle mensen met een beperking, maar richt zich voornamelijk op de ‘wat oudere jeugd’. Door veranderende wet- en regel-geving zien we dat de inkomens voor mensen met een beperking meer en meer onder druk komen te staan. Een inkomen dat nodig is om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten, waar dus ook sport onder valt.

Demo in een winkelcentrum

Demo in een winkelcentrum

Mede om die rede is de SMKF opgericht. De stichting heeft als doel om de invalide mens, belangeloos, kennis te laten maken met de invalidensport. Dit doen wij door te voorzien in de organisatie van clinics, demonstraties, maar ook door het geven van informatie en inspiratie-sessies. Om dit mogelijk te maken houdt de stichting zich bezig met het werven van fondsen.
Donaties aan de SMKF zullen altijd, in zijn geheel, in het maatschappelijk belang worden ingezet en benut.

Demo bij 'De Algemene' te Amsterdam

Demo bij ‘De Algemene’ te Amsterdam

Demo tijdens het Open toernooi bij TC de Vijfhuizen

Demo tijdens het Open toernooi bij TC de Vijfhuizen

Daarbij is Michaela Spaanstra het boegbeeld van de Stichting.

Haar ambitie, vastberadenheid en kracht heeft de stichting ertoe gezet om Michaela aan te stellen als ‘het gezicht van de SMKF’.

Clinic Almere Haven

Clinic Almere Haven

Door de positieve kracht welke er van haar uitgaat en de (behaalde) resultaten is zij het ultieme voorbeeld voor de doelgroep van de SMKF.

Signeren shirt t.b.v. KWF

Signeren shirt t.b.v. KWF

Door het bundelen van de krachten van de stichting en die van Michaela, zijnde topsporter, zijn wij er van overtuigd dat er een grote groep invaliden de stap durft te zetten en daarmee sport ontdekt!

De SMKF zal meerdere keren per jaar (tennis) clinics/demonstraties organiseren waarbinnen de doelgroep, de invalide mens, vrijblijvend kennis kan maken met de sport. Na de kennismaking bestaat de mogelijkheid om samen met de stichting een traject uit te zetten welke leidt tot beoefening van de sport.Interesse in begeleiding, klik dan hier.
Voor donaties, klik dan hier.

Volg ons: