Doneren of sponsoren?

Doneren? Dat kan!

Hard werken. Dat is waar de SMKF continue mee bezig is. Dennis en Michaela zetten zich hard in voor de stichting. Zo speelt Michaela zoveel mogelijk toernooien over de gehele wereld om te stijgen op de wereld ranglijst. Daarmee doet Michaela veel ervaring op die ze graag deelt met iedereen die geïnteresseerd is in de invalide sport. Deze ervaring en ranking zal de SMKF helpen om beginnende sporters te helpen en te begeleiden en andere mensen te informeren inzake de invalide sport.

Het belangrijkste doel van de stichting is dan ook de invalide sporter in een positiever daglicht te zetten en deze te motiveren en inspireren! Dit willen we bereiken door zoveel mogelijk publiciteit te creëren met onder andere het presteren op toernooien (levert media aandacht op) en het geven van demonstraties, clinics en meet & greets (directe betrokkenheid van toehoorders).

Helaas is dit niet gratis. En daarom hebben wij uw hulp nodig!

Er zijn een aantal mogelijkheden om de stichting te sponsoren of een donatie te schenken.

Zo kunt u via onderstaande button een kleine donatie doen aan de stichting. Wilt u graag een groter bedrag sponsoren of doneren dan hebben we graag telefonisch of direct contact via micha@smkf.nl of 06-21591566

Doneren kan hier

 

 

Volg ons: