Niet zo veel

Deze week stond wat mij betreft in het teken van; ‘niet zo veel’…

womens-mens-unisex-nike-air-huarache-all-red-36-46

Kadootje

Zo was ik nu al twee weken bezig met afvallen. Dit gaat zeker succesvol, maar afgelopen week was het ‘niet zo veel’. Niet als zijnde dat ik er ‘niet zo veel’ aan gedaan had.. nee het afgelopen succes heeft me zeker gemotiveerd om daar mee door te gaan. Alleen het getalletje op die weegschaal deed helaas ‘niet zo veel’.. Nu weet ik van mijn vorig afval avontuur dat ik altijd wel periodes heb dat ik even stil sta en dus ‘niet zo veel doe’ qua gewicht, maar leuk is natuurlijk anders. Heel de week aan de shakes, niet te veel koolhydraten en uiteraard volle bak trainen en dan bijna niets afvallen… Pfff lekker dan 😉 . Nou ja op naar volgende week dan maar weer en daarnaast helpt mijn motiverend kadootje ook zeker 😉 .

img_0150Wat was er deze week nog meer ‘niet zo veel’.. Nou eigenlijk nieuws. Deze week was er eigenlijk gewoon ‘niet zo heel veel’ nieuws. Tuurlijk was het afgelopen vrijdag super leuk en een eer dat de Bondscoach Dennis Sporrel bij onze training met Harrie aanwezig was! We hebben er veel van opgestoken en daarnaast was het ook de officiële eerste kennismaking tussen ‘mijn’ coach en de bondscoach 😀 . Goedgekeurd dus, maar toch niet zo heel veel over te vertellen.. Dus ik laat het het hier gewoon maar even bij voor deze week 😉 .
De was hangt heerlijk buiten in het zonnetje te drogen, de vogeltjes fluiten en we genieten van het leven… Genieten van ‘niet zo heel veel’, dat kunnen Dennis en ik dan wel weer heel goed en daar gaan we nu weer lekker mee verder.

Geniet allemaal en tot volgende week!

x

 


Reacties zijn gesloten.