Goed nieuws & Gluren bij de buren

Deze week stond volledig in voorbereiden voor aankomend toernooi welke donderdag start in Frankrijk. Over het toernooi zal ik jullie vanaf woensdag weer dagelijks op de hoogte houden, maar nu eerst nog even over afgelopen week.

Begin deze week ben ik allereerst afgereisd naar Amersfoort. Daar heb ik kennis mogen maken met een nieuwe geweldige sponsor die samen met mij tot aan Tokio het avontuur aangaat! We zijn op dit moment nog in de afrondende fase, dus alle ins en outs moet ik jullie op dit moment nog even verschuldigd blijven, maar dat dit super goed nieuws is en dat dit weer een hele grote boost is richting 2020 kan ik alvast wel vertellen!!! Super trots op deze steun en ook zo ontzettend dankbaar voor de inzet van mijn vrienden en kennissenkring welke deze sponsoring mede mogelijk hebben gemaakt!!! Uiteraard ben ik zoals begin dit jaar gezegd nog steeds op zoek naar nieuwe sponsors welke samen met mij het avontuur aan willen gaan tot Tokio, maar de eerste is gevonden en daar ben ik zeer dankbaar voor!!!!!

Dan het gluren bij de buren,

Zo ben ik naast Amersfoort afgelopen week ook op bezoek geweest bij onze zuider buren, te weten in Antwerpen. Ik mocht namelijk een kijkje nemen in het Antwerps Nationaal Tennis Trainings Centre, waar ik samen met Jeff ‘de Belgische Belofte’ heb getraind. Een super mooi complex en erg leuk om geweest te zijn! Wat ons betreft was het voor herhaling vatbaar en hoop ik weer snel een keertje terug te keren. Jeff dank je wel voor de uitnodiging en Harrie voor het coachen!

En nu weer snel terug naar de tennisbaan, want die paaseieren moeten nog heen en weer geslagen worden 😀

X en tot woensdag!


2 reacties op “Goed nieuws & Gluren bij de buren”

  1. Frank schreef:

    Top Micha,
    Succes in Frankrijk!!!

  2. Heel veel succes Micha!