ParagamesBreda
Kelly vertelt; ParagamesBreda, Zaterdag 29 juni 2019,

stonden wij op de ParagamesBreda waar wij een clinic mochten geven.

Bij aankomst was het Nederlands Volkslied het eerste wat we hoorden. Dit bleek later voor het Nederlands Team van het E-Hockey te zijn. De sfeer zat er dus al goed in en de bedrijvigheid was groot. Naast de E-Hockey was er ook een finale H-Hockey gaande en ook het Amputatie Voetbalelftal maakte zich op voor een wedstrijd. Wat gaaf om te zien dat ondanks een beperking, er nog zoveel sporten zijn die je nog wel kan doen!

Genoeg te zien dus en¬†mochten wij daar ons opmaken om het rolstoeltennis te laten zien. Aanvankelijk waren wij in de veronderstelling dat wij dit mochten doen in een hal met een goede ondergrond, echter mochten wij op de kunstgrasmat van het Hockeyveld en ook pal in de brandende zon plaatsnemen. Nu hadden we ineens extra uitdagingen want het rollen op deze ondergrond was erg zwaar en de temperatuur erg hoog ūüėČ .¬†Maar dit heeft zeker de pret niet gedrukt.

In samenwerking met Alex, rolstoeltennis-trainer van Vitasports (OTC De Warande, Oosterhout NB), werden de sportrolstoelen (met dank aan Gemeente Oosterhout en Medipoint) al snel gevuld. Een leuke en enthousiaste groep nam deel aan de clinic waarin we de basistechnieken lieten zien en er werd zelfs een klein wedstrijdje gespeeld (met dank aan Decathlon Breda).

Het was een leuke middag op een gaaf en goed event!! Over 2 jaar is de volgende editie en wij zijn er dan weer bij! En wat zou het gaaf zijn als er op deze Paragames dan ook het rolstoeltennis in toernooivorm gaat plaatsvinden!

Wordt vervolgt!

SMKF toppers;
‚ô•Kelly‚ô•
‚ô•Mark‚ô•
‚ô•Christian‚ô•


Reacties zijn gesloten.