Plock Orlen Polish Open 2017

Er zijn van die dagen..

Dat je alles wint! En dat is me vooral afgelopen twee maanden gebeurd. Eigenlijk een beetje eerder dan gepland. Gek gezegd. Ik ging samen met Harrie trainen en werken aan nieuwe dingen. Maar ‘t lot wilde dat ik ook gelijk in de wedstrijden resultaten ging boeken. Ik won een Frans toernooi, de singles en de dubbel, een Tsjechisch ITF2 toernooi van t zelfde laken een pak. En nu won ik in Polen ook al weer de doubles. Maar vandaag was de singles finale… En ja, dit was zo’n dag.. 😀 . Dat ‘t even niet zo liep zoals ik getraind of gewenst had. En daarnaast moet ik eerlijk toegeven dat mijn dubbel maatje dit toernooi en tegenstander van vandaag Louise Hunt, stevig partij gaf! Complimenten voor haar spel vandaag. De beste won en dat was niet ik! Congrats Louise!

Maar zoals ze zeggen in de tennis wereld, ‘there is always a next time!!!!’

Voor nu heel tevreden, maar zo’n nederlaag doet je beseffen dat er nog genoeg werk aan de winkel is. Aan de slag dus Harrie! 😀

Trute!

 

Alle begin is lastig

Zo speelden Louise Hunt en ik dit toernooi in Polen voor het eerst ooit samen de dubbels. Maar om nou te zeggen dat t lastig was of wennen.. nee! In totaal hoefden we eerlijkheidshalve voor dit kleine schema hier in Polen maar twee keer samen aan te treden. Halve finale gisteren en daarna vandaag de finale.. En in totaal 1 hele game tegen gekregen. Lag dat gisteren nog een beetje in de lijn der verwachtingen.. hoewel .. er kan altijd een moment van zwakte zijn of een slechte service game toch? Maar nul en nul gisteren. Vandaag was ‘t anders tegen twee Argentijnse dames. Beiden top 30 op de wereld ranglijst. En kunnen ook allebei hard knallen. Dus waren Louise en ik op onze hoede. Echter vreemd genoeg liep alles veel makkelijker dan we hadden verwacht. Haalden de Argentijnse dames hun niveau niet, of juist wij een hoog niveau? Wie zal t weten.. eindresultaat 1 game tegen. Olé!! 😀

Louise bedankt voor de samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar! Maar morgen in ieder geval de finale singles tegen elkaar. Dus dan even niet samen. ???? Maar dat mag de pret niet drukken op dit uitstekende georganiseerde itf2 in Polen.

trute

img_3980

 

Fans! 😀

Wahahahaaaa wat gaaf! Vanmorgen kwam ik na de training welke ik van 8 tot 9 netjes elke morgen afwerk bij de tribune aan om even lekker van een bakkie welverdiende koffie te genieten in het morgen zonnetje. Toen werd ik al aangegaapt door twee opgeschoten knullen van ergens rond de 20. Ik maar een vriendelijk goedemorgen mompelen en lachen…. Had ik die twee gisteren ook al niet gezien??? Hmmmm ja volgens mij wel.. Eigenlijk waren ze altijd wel een beetje in mijn gezichtsveld als ik zo bij de baan was, herinnerde ik me.. Hmmm okay, grappig.. zouden het dan fans zijn? hmmm nee vast niet of toch wel… Nou ja zie wel…
Vandaag had ik in de singel een vrije dag, maar mochten Louise en ik wel aantreden in de halve finale dubbels welke vrij gemakkelijk met 6-0 en 6-0 naar ons toegingen. En verrek ook al stonden we op de verste baan qua tribunes, die twee kerels stonden er weer 😉 . En toen Louise en ik klaar waren kwamen ze dan ook met een grote smile vragen of ze met me op de foto mochten! Hahaha cool! Een echte Poolse Spaanstra fanclub! Stoer! Maar ben wel benieuwd of ze me morgen nog steeds leuk vinden als ik mag aantreden tegen de Poolse Lucyna… Maar goed das een zorg voor later, eerst maar eens lekker slapen straks en dan morgen weer knallen zoals Harrie me dat zo goed geleerd heeft!!

Trute

img_0277

 

Lekker tennissen..

Is leuk! Natuurlijk is winnen prachtig! Maar gewoon tennissen zoals het vandaag ging. Tegen de Argentijnse Maria. Dat was een mooi gevoel. Niet de hele wedstrijd dicteren. Dat kon niet. Daar is die Maria veel te goed voor. Staat ook niet voor niks 28 op de wereldranglijst. Maar wel de hele wedstrijd kunnen spelen met m’n kop op de baan. En plannetjes kunnen maken. Schakelen van plan a naar b of soms c. Dat is het mooiste wat je mee kan maken met tennis. En de eerste set won ik met 6-1. Maar elke game voor moeten strijden. Mijn service beurten liepen lekker. En zo werd het vol vertrouwen de tweede set ingaan 😉 . Echter dat deed Maria ook. En daar stond ik ineens 1-3 achter. Een combinatie van strijd en tactiek en soms geluk, leverde mij ook deze set op met 6-3. En die Maria gaat een hele goeie worden, maar vandaag was ik de sterkste. Haar mag ik zeker ook nageven dat ze een hele sportieve speler is waar ik ook volgende keer met een gerust hart tegen ga spelen zonder referee. Thx voor de mooie pot.

Morgen vroeg uit de veren voor een training om 8 uur. En dan later op de dag een dubbel. De halve finale single staat pas weer een dag later gepland.

Trute!


Reacties zijn gesloten.