World Team Cup Israel 2019

Maandag 08:34 (thuis)

Wat een week en wat ben ik trots! Maar ik deed het zeker niet alleen!
Dank je wel: Diede de Groot, Aniek van Koot, Marjolein Buis voor het teamwork en goede wedstrijden!
Dank je wel begeleidingsteam: Dennis Sporrel, Viola Formanoij en Lisette Hagen van de KNLTB
En iedereen die langs de baan of thuis via laptop of telefoon scherm ons hebben zitten aanmoedigen! DANK JULLIE WEL!!!!!

En voor mij persoonlijke prestaties wil ik ook graag mijn sponsoren en begeleidingsteam bedanken, zonder jullie ben ik nergens!
? Harrie Schouten
? Vitasports
? LeasePlan
? Euro Support
? KNLTB
? BrandLoyalty
? RD Mobility
? Tecnifibre
? Sporthotel Bruurs
? Springstofmarketing
? Hondenpension de Lindenberg
? Hair by Brigitte
? Cosmediq
? Decathlon Breda

Op naar het volgende toernooi!
? Mathilde Dusol |?De Telegraaf

Vrijdag 21:10 uur

Weer even een kort verslagje over afgelopen dagen. Zoals jullie wellicht niet ontgaan is mogen Diede, Aniek, Marjolein en ik morgen de finale spelen tegen Japan om te proberen om voor de 31ste keer het wereldkampioenschap op onze NL’se dames naam te schrijven. De weg ernaartoe was zeer steady te noemen. Geen set weggeven. In de poule fase Zwitserland en USA met 3-0 verslagen en in de halve finale tegen Zuid Afrika ook weer volle bak. We voelen ons sterk en de sfeer zit er goed in. De opstelling is bepaald dus rest ons alleen nog om vanavond op tijd te gaan slapen. Morgen om 5:30 gaat de wekker, want om 6:30 zitten we weer met alle dames aan het ontbijt. De bus naar het park vertrekt om 7:15 en om 8 mogen we opwarmen. De singel begint om 10 uur Israëlische tijd. Wij hebben er zin in, jullie ook?

Truste
Mies

Dinsdag 21:09 uur

Even snel weer een krabbeltje terwijl ik aan het wachten ben tot de Chinezen en Engeland zo om 21:15 beginnen op de livestream aan hun beslissende dubbel. De kans is groot dat de winnaar uiteindelijk ook tegen ons mag indien we alle wedstrijden zullen winnen in de poule fase en halve finale. Dat eerste zijn we vandaag in ieder geval heel goed begonnen! 3-0 tegen Zwitserland met maar twee games tegen kun je heel netjes noemen! Morgen spelen we de eerste wedstrijd om 11:30 op baan 6 tegen USA. We hebben er allemaal super veel zin in en de sfeer zit er goed in. Kortom lekker even spieken zo bij onze concurrenten en dan op tijd slapen en dan morgen weer fris en fruitig aan het ontbijt!

Truste
Mies

Zondag 15:24 uur

Terwijl ik dit tik zitten we met TeamNL bij het informatie uurtje over de Paralympics 2020 in Tokio. We zitten lekker achterin en helaas is het buiten de scherm beelden voornamelijk liplezen ;-). Nu gaan we toch vanuit dat als het heel belangrijk is we dit toch wel te horen gaan krijgen, dus even tijd voor weer een korte update.

Vanmorgen hebben de dames voor de tweede keer drie uurtjes getraind. Buiten het weer wennen aan een lekker fel zonnetje en een aardig windje was het heerlijk trainen. Ballen vliegen hier een beetje, maar ze beginnen aardig te vallen bij iedereen. Dus we kunnen wel zeggen dat we er klaar voor zijn! ??

Ons schema van vandaag zit aardig vol;

08.30 uur ontbijten
9.45 uur klaar voor transport
10.00 uur transport
10.30 uur warming up
11.00-14.00 uur trainen
15.00 uur Paralympic presentation
17.00 uur openingsceremonie
19.00 uur official draw & opening dinner

En ik ga proberen om mn ogen open te houden en na het diner de ‘draw’ en waneer we spelen te delen met jullie.

Strakjes meer.

Groetjes Mies
**********************************************

Zaterdag 07:18 uur
Net wakker geworden en heerlijk geslapen.

Gisteren is al met al een lange dag geworden met om 1 uur s’nachts opstaan, Schiphol om 4, vliegen om 7 en Israël om 13 uur. In de middag er bewust voor gekozen om even geen dutje te doen, maar even een late lunch en een wandeling naar het strand. Dit bleek een goede keuze, want na het gezamenlijk diner met TeamNL waren de lichten letterlijk en figuurlijk heel snel uit ;-).

Vandaag is het plan om zo om 8:30 te ontbijten. Dan om 10:00 naar het Tennispark om daar vanaf 11:00 te gaan trainen tot 14:00. De loting en openingceremonie is pas morgen, dus de middag zal waarschijnlijk bestaan uit even lekker lunchen met z’n alle en dan nog de gym in.
Maar voor actuele foto’s en updates volg vooral mijn Insta (https://www.instagram.com/michaelaspaanstra/) of Facebook (https://m.facebook.com/michaelakurpisz/?locale2=nl_NL)
En morgen weer meer.
Fijne dag!
Mies


4 reacties op “World Team Cup Israel 2019”

 1. Christian Peppelman schreef:

  Hey Mies, goed om te horen dat het goed gaat straks lekker trainen en hopelijk wordt mag je de openingsceremonie doen ik volg je op social en wacht met smart op je volgende blog zet hem op JIJ BENT DE BESTE!!

 2. Moeders schreef:

  Leuk dat we mee mogen genieten !!
  Geniet van deze nieuwe dag en maak er iets moois van!!!!
  ?????

 3. Lisettedevos -kurpisz schreef:

  Hoi hoi
  Fijn dat we mee mogen genieten
  Maak er een leuke dag van
  Liefs ??????

 4. Hilbert Tuiten schreef:

  Zet hem op kanjers, spuug ze in de bek!!!