Wroclaw Cup 2018

Eerste wedstrijd dag…

Helaas heb ik eigenlijk niet zo heel veel te vertellen. Zo was gisteren redelijk in het water gevallen dankzij regen, regen en nog eens ….. precies … een storm ?…. maar gelukkig hebben ze in Polen ook hele mooie ‘mall’s’ waar de Amerikanen nog jaloers op zouden zijn. Dus uiteindelijk hebben Dennis en ik dan niet gescoord op de tennisbaan, maar zeker wel in de mall ?. Twee paar schoenen en twee paar vestjes en een shirt verder was de dag ook weer voorbij.
Vandaag mocht ik gelukkig wel de baan op voor mijn eerste single wedstrijd. Ik kan er lang over praten, maar laat ik het er op houden dat ik het prima naar m’n zin had en met 6-0/6-0 op het scorebord was ik meer dan tevreden. Morgen mag ik aan de bak tegen de Japanse Tanaka. Nog nooit eerder tegen gespeeld en ik kijk er dan ook erg naar uit! Lekker ‘mijn’ ballen slaan zoals ik dat train met Harrie en dan ben ik erg benieuwd wat er gebeurt!

Trute

*****
Rainy day…..

Gisteren zijn Dennis en ik na het afdroppen van onze kleine grote vriend bij het beste hondenpension van Nederland (de Lindenberg) doorgereden naar mijn tweede ‘thuisland’ Polen. De reis ging zeer voorspoedig en na zo’n 10 uurtjes om beurten rijden, plassen en koffie scoren. Discussiëren en muziek meebrullen en naar het gesnurk van Dennis luisteren waren we aangekomen in het mooie Wroclaw ?. Snel tas uitpakken en rond 20:00 zaten we aan het diner. De draw was ondertussen gemaakt en ik mag zeggen dat ik daar blij mee kan zijn.

Leuke potten tegen spelers waar ik nog niet eerder tegen gespeeld heb, maar dit komt later. Vandaag had ik een vrije dag gezien we maar een draw van 8 dames hadden. Zoals het de topsporter betaamt had ik dan ook kunnen regelen dat ik drie trainingen van een uurtje had ingepland, maar vooralsnog gooit het weer een beetje roet in het eten. Maar we gaan het zo zien. Er staat een klein zonnetje voor de middag op m’n weather app en die schijnt ook al voorzichtig door de regenwolken heen. Dus kom maar op met die tennisbanen! Ik heb er zin in!


Eén reactie op “Wroclaw Cup 2018”

  1. Lisettedevos schreef:

    Powerwoman go for iT!!! Xxx